Deze LG is de slimste Oled TV op de markt

03 januari 2020

Met een LG Oled C9 MLB (55", 65" of 77") haal je het voetbalstadion naar je thuis. Perfect beeld, perfect zwart, heldere en realistische kleuren, Dolby Atmos geluid en Cinema HDR: elke mooie goal wordt nog indrukwekkender, elke tackle nog scherper.

Maar er is meer. De LG Oled C9 is één van de slimste Oled TV's ooit, dit door de artificiële intelligentie en spraakbesturing.

De LG Oled C8 TV was al 'waauw'. LG besloot daar op voort te bouwen en deed dat met glans. Dit maakt van deze C9 misschien wel de beste Oled TV die je kan kopen.

Anker

[]

Mis geen enkel detail en perfecte kleuren

  • Wat een beeldkwaliteit: je ziet echt het verschil in vergelijking met een Led TV (zie filmpje hiernaast)
  • Omdat elke pixel afzonderlijk in- en uitgeschakeld wordt, is het beeld oneindig, diep zwart
  • In echt donkere scènes mis je geen enkel detail
  • Door de afzonderlijk aangestuurde pixels zie je veel levendigere kleuren die super nauwkeurig weergegeven worden en zo spatten van je scherm
  • Een ultradunne TV met mooi design: deze past altijd in je interieur!
  • De ingebouwde artificiële intelligentie zorgt ervoor dat deze TV gebruiksvriendelijk en slim is
  • Dankzij Dolby Atmos is er altijd een perfect geluid om de cinema-ervaring helemaal compleet te maken
Anker

[]

Intelligente α9 processor: maak kennis met de verbeterde 2de generatie!

Anker

[]

Zonder krachtige processor geen TV. De processor is de motor van je TV en is mee verantwoordelijk voor de beeld- en geluidskwaliteit. Die processor kreeg nu een upgrade en zorgt voor een nóg betere kijkervaring.

Dankzij het verbeterde algoritme zorgt de 2de generatie α9 processor voor een hogere beeldkwaliteit en beter geluid. Dat scant de verschillende datapunten op het beeld, vergelijkt ze via een enorme database van miljoenen datapunten en herkent daardoor de inhoud ervan. Daardoor kan het algoritme de perfecte helderheid en het perfecte contrast toewijzen aan elk beeld.

De slimme α9 processor herkent het omgevingslicht via een omgevingslichtsensor en houdt rekening met het menselijk oog en hoe deze licht waarneemt. Dankzij de sensor past de processor vervolgens de helderheid van het beeld aan, zodat jij TV kijkt met levensecht contrast en helderheid.

Intelligente Alpha 9 processor
Anker

[]

Ook HDR beelden kunnen nóg beter. Je kijkt zonder problemen naar de meest donkere scènes, ook in lichtrijke ruimtes! Dankzij de artificiële intelligentie in de processor verandert een donkere scène naar een beeld met veel contrast, details en levendige kleuren. Je mist geen enkel detail!

Dit alles maakt de LG C9 de slimste OLED TV en zorgt dat de kijker door het beeld en geluid wordt ondergedompeld in de meest realistische kijkervaring.

Anker

[]

Nu nóg slimmer dankzij ThingQ AI

Dankzij LG webOS ThinQ AI was TV kijken nog nooit zo gemakkelijk en intuïtief.

Het biedt eenvoudig toegang tot al jouw favoriete entertainment en apps. Zo kan je gebruik maken van de meest populaire streamingdiensten zoals Netflix. Navigeer dankzij de Magic Remote en de unieke LG Launcher bar eenvoudig én snel door alle apps.

Anker

[]

LG Oled C9 TV

Heb je meerdere slimme LG toestellen in huis? Zoals een LG wasmachine die je vanop afstand kan bedienen, LG multiroom speakers of een LG koelkast die je altijd op de hoogte houdt van de inhoud ervan? Koppel al je slimme toestellen in huis aan je slimme LG Oled TV en bedien ze via het home dashboard vanaf je televisie. Vanuit je luie zetel: handig toch?

Doordat de nieuwe LG Oled TV’s slimmer zijn, verstaan ze nu nog ingewikkeldere verzoeken. Je krijgt meer dan ooit de antwoorden die je zoekt, sneller en duidelijker. De artificiële intelligentie herkent nu ook de context, waardoor één verzoek meestal voldoende is. Je hoeft je vraag dus niet meer eindeloos te herhalen of anders te verwoorden.

Anker

[]

Verander je woonkamer in je persoonlijke cinemazaal dankzij Dolby Atmos

Anker

[]

Met de LG Oled C9 TV haal je meer dan ooit de TV in huis om je eigen persoonlijke cinema te maken. Nodig je vrienden een keer uit om een film te kijken en ze komen steeds opnieuw terug!

De verbeterde α9 processor kan nu ook 2-kanaals geluid omzetten naar 5.1 surround sound. De processor herkent het soort geluid – zoals stemmen, muziek, genres – en optimaliseert die voor het beste resultaat. Hij herkent ook de akoestiek van de ruimte en past het outputgeluid daarop aan. Stemmen worden helderder en duidelijker en meeslepende muziek wordt nu nog indrukwekkender.

Hoor je minder goed? Wil je het basgeluid wat krachtiger? Je kan je audiovoorkeuren volledig zelf instellen volgens jouw wensen en de akoestiek van de kamer waarin je TV kijkt. Zo belooft LG het beste geluid.

LG oled tv - beeld zoals de filmmaker het bedoeld heeft
Anker

[]

Ervaar films en series zoals de filmmaker het initieel bedoeld heeft

Dolby Vision HDR bevat nu een nieuwe helderheidstechnologie die gebruik maakt van artificiële intelligentie. Hierdoor herkent je TV hoeveel daglicht er in de ruimte is en past hij de helderheid en het contrast van het beeld automatisch aan. Zo kijk jij altijd TV (overdag én ’s nachts) met het perfecte beeld.

De LG Oled C9 TV maakt gebruik van 4K Cinema HDR om jou altijd het beeld voor te schotelen zoals de filmmaker het voor ogen had op de set. Je LG TV ondersteunt de belangrijkste HDR formaten: Advanced HDR van Technicolor, HDR10 Pro en HLG.

Anker

[]

LG Oled C9 TV - verbeterde kabelbeheer

Past in elk interieur

Dankzij de Oled-technologie en het ontbreken van een backlight-paneel is de LG Oled C9 TV heel wat dunner dan de conventionele Led televisies. Hierdoor gaan ze nog meer op in je interieur. LG Oled TV’s passen overal dankzij hun minimalistisch en strak design.

Dankzij het verbeterde kabelbeheer zijn alle kabels naar je randapparatuur en de stroomvoorziening nu nog beter weggewerkt. Wil je genieten van prachtige foto’s op je TV wanneer je niet kijkt? Selecteer dan de galerijmodus en droom weg bij de prachtige reisbestemmingen van TripAdvisor.

Anker

[]

Testaankoop is ook fan

Test Aankoop vergelijkt regelmatig de nieuwe TV's die gelanceerd worden. De consumentenorganisatie bekroonde in de zomer van dit jaar de LG Oled C9 TV's (55" en 65") als de 'beste van de test'. Nog een reden om een LG TV te kiezen!

Anker

[]